Otvorene prijave za nenatjecateljske programe 67. Pule

0
351
Foto: C. K.

Foto: CK

Otvorene prijave za nenatjecateljske programe 67. Pulskog filmskog festivala

Pulski filmski festival poziva zainteresirane autore i producente na prijavu filmova u nenatjecateljske programe 67. Pulskog filmskog festivala koji će se održati od 18. do 26. srpnja 2020.

Javni poziv otvoren je od 17. veljače do 29. travnja 2020. u ponoć za sve filmove proizvedene 2019. ili 2020. godine, neovisno o premijernom statusu, a mogu se prijaviti i manjinske koprodukcije. 

Nenatjecateljski hrvatski programi uključuju kratke i srednjemetražne igrane filmove, dramske serije, dokumentarne serijale, dokumentarne i animirane filmove te glazbene spotove koji će se prikazati u filmskim programima Kratka Pula, Portarata, Pulica, Dizalica i Ambrela.

Otvorene su prijave i za Studentski program za  kratke igrane, dokumentarne i animirane iz Hrvatske i inozemstva u produkciji akademija, filmskih studija i škola koje su suradnici Festivala i ostalih  visokoškolskih ustanova.

Hrvatski distributeri i strani producenti mogu prijaviti filmove u nenatjecateljski Međunarodni program. Međunarodni program otvoren je za sve strane igrane filmove, dokumentarne filmove (s tematikom iz povijesti filma), dramske serije i dokumentarne serijale (pilot ili dvije sukcesivne epizode) i kratke igrane filmove koji na Pulskom filmskom festivalu imaju svoje prvo javno prikazivanje u Republici Hrvatskoj. Također su otvorene prijave za međunarodni dio programa za djecu Pulica za dugometražne igrane i animirane filmove i za međunarodni dio programa Kino uz more za dugometražne igrane filmove za srednjoškolce Dizalica i mlade Ambrela.

Izvor i prijavnica: https://pulafilmfestival.hr/hr/vijesti-2/1189-otvorene-prijave-za-nenatjecateljske-programe-67-pulskog-filmskog-festivala

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here