Literarno-likovni natječaj Gradske knjižnice Kaštela „Kaštelanske štorije 2024.“

0
483
Foto: Bodobe - Pixabay

Gradska knjižnica Kaštela u povodu Dana Grada Kaštela ove godine po deseti jubilarni put raspisuje Literarno–likovni natječaj na temu Kaštela Kaštelanske štorije 2024.

Natječaj je otvoren od 2. siječnja do 7. veljače 2024. godine, a u istome mogu sudjelovati državljani Republike Hrvatske – djeca i odrasli.

Literarni radovi poslani na natječaj (priče i pjesme na temu Kaštela) mogu biti pisani na hrvatskom književnom jeziku ili dijalektu (čakavici) i šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com zajedno s osobnim podatcima. Radovi moraju biti lektorirani.

Likovni radovi (pojedinačni i grupni na temu Kaštela) šalju se u .jpg formatu na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com zajedno s osobnim podatcima i poštom na adresu: Gradska knjižnica Kaštela (Za natječaj “KAŠTELANSKE ŠTORIJE”), Trg palih za domovinu 1, 21212 Kaštel Sućurac.

Uz radove je potrebno priložiti: naslov rada, ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj telefona/mobitela i e-mail adresu za odrasle, dok je za djecu potrebno navesti još i razred i naziv osnovne ili srednje škole ili dječjeg vrtića, kao i ime i prezime učitelja/nastavnika/mentora i broj mobitela uz potpisanu suglasnost roditelja. Sve navedene podatke potrebno je poslati i na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com.

Najbolji radovi odabrani od strane Povjerenstva bit će javnosti predstavljeni na završnoj svečanosti s dodjelom nagrada i izloženi u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću 28. veljače i tiskani u Zborniku GKK Kaštelanske štorije.

Više informacija na službenoj mrežnoj stranici www.gkk.hr i na Facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here