Natječaj “Moje drago serce” za učenike osnovnih i srednjih škola

0
238
Foto: C. K.

Kulturno-turistička ruta Putovima Frankopana raspisala natječaj “Moje drago serce”

Rok: do 8. veljače u 12:00 sati!

Kao što znate ili ćete sada saznati, „Moje drago serce“ prve su tri riječi pisma koje je Petar Zrinski noć prije pogubljenja pisao svojoj Ani Katarini. Iako ga ona nikad nije dobila, smatra se to jednim od najljepših ljubavnih pisama u hrvatskoj povijesti. U prošla vremena, ne nužno i davna, ljubav se često iskazivala pismenim putem. Danas prevladavaju digitalni sadržaji te bi naši Ana i Petar zasigurno imali i Fejs i Insta i Tik Tok. Stoga pozivamo mlade da snime digitalnu ljubavnu čestitku svojoj simpatiji, djevojci ili momku i sudjeluju u našem natječaju! Dobitnike najoriginalnije ljubavne video poruke proglasit ćemo za Valentinovo i prikladno ih nagraditi!

Dozvoljene su animacije, snimljeni skečevi, recitacije, originalna pjesma…neka bude kreativno i maštovito, jedini uvjeti su da mjesto događanja treba biti bilo koja lokacija na našoj frankopanskoj ruti i vrijeme trajanja od 15 sekundi do 90 sekundi.

Napomena: Video klipove slati isključivo putem web servisa za slanje velikih datoteka (GoogleDrive, WeTransfer, Jumbo mail i sl.) na e-adresu: info@frankopani.eu i to najkasnije do 8. veljače u 12:00 sati!

Izvor: frankopani.eu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here