JAZZ u CKIM-u KONCERT I IZLOŽBA

0
748
Foto: Pixabay

Centar za kulturu i informacije Vas poziva na izložbu fotografija Davora Hrvoja 14.5.2021. od 17:00 sati i koncert Three colours of jazz 16.5.2021. u 19:00 sati.

Izložba fotografija Davora Hrvoja 14.05.2021. od 17:00 sati.

Davor Hrvoj rođen  17. srpnja 1960. u Zagrebu gdje je završio srednju školu i studirao na Fakultetu za fizičku kulturu, nastavni smjer. Kao slobodni novinar stalni je član Hrvatskog novinarskog društva u kojem je bio član Novinarskog vijeća časti, te Hrvatske glazbene unije, Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika itd. Na ovoj izložbi predstavlja fotografije portreta jazz glazbenika.

 

Koncert Three colours of jazz u nedjelju 16.5.2021. u 19:00 sati.

Jazz kvartet THREE COLOURS OF JAZZ čine

Marijan Gruber – klavir
Salih Sadiković – bubnjevi
Zoran Puljek – vocal
Ivan Džajić – kontrabas

MARIJAN GRUBER i SALIH SADIKOVIĆ, profesionalni su glazbenici koji imaju bogato glazbeno iskustvo na hrvatskoj i međunarodnoj glazbenoj sceni kao članovi manjih sastava, ali i većih jazz i revijskih orkestara. Autentičan swing zvuk, kao glavna esencija jazz glazbe, dolazi upravo od njih. Godine nastupa i turneja sa mnogim poznatim pjevačkim i instrumentalističkim legendama saželi su se u jazz sastav THREE COLOURS OF JAZZ  u kojem je kao član pjevao BOŽIDAR MATI KEBER, poznat publici kao hrvatski F. Sinatra. Nakon smrti B.M. Kebera ulogu vokalnog soliste preuzima vokalist i beatboxer ZORAN PULJEK. Najmlađi član sastava je IVAN DŽAJIĆ,  perspektivni i talentirani kontabasist i bas gitarist, koji iako nema veteransku karijeru, već ima zavidni broj nastupa i studijskih snimanja iza sebe. Nepretenciozna, zrela svirka, odmjerena i profinjene dinamika bazirana na swingu, glavni je adut ovog sastava koji izvodi jazz standarde, iz svjetske i hrvatske pjesmarice.

 

Izložba i koncert su u suradnji sa jazz.hr festivalom.

 

Ulaz na koncert i izložbu je slobodan.

U skladu s epidemiološkim mjerama, broj ljudi je ograničen pa je za koncert potrebno rezerzvirati  mjesto sa imenom i prezimenom na e-mail: nina.vesely.nekic@cki-m.com

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here