Otvorene prijave na besplatnu radionicu glume pred kamerom

0
148
Foto: Gaby Stein - Pixabay

Otvorene su prijave na besplatnu radionicu glume pred kamerom koja će se 16. i 17. prosinca održati u prostorijama Kino Kluba Split. Radionica je namijenjena polaznicima od 16 do 25 godina starosti, a vodi ju glumica Sanja Milardović.

Radionica služi za upoznavanje s filmskim medijem, osnovama glume te distinkcijama između kazališne glume i glume pred kamerom. Osim dramskim improvizacijama koje služe za opuštanje i razigravanje baviti ćemo se i osnovama javnog nastupa koje polaznici kasnije mogu iskoristiti u različitim životnim situacijama. Budući da mladi glumci u nedostatku iskustva često ne posjeduju materijale koje mogu koristiti za casting ili showreel u sklopu ove radionice – osim osnovnih znanja o filmskoj glumi i snimanju castinga – polaznici će također dobiti i snimljeni materijal koji će zatim kasnije moći koristiti u profesionalnim prijavama.

Voditeljica radionice Sanja Milardović višestruko je nagrađivana glumica i redateljica koja već dugi niz godina prenosi znanje na mlađe uzraste.

Pozivamo sve koji se glumom bave profesionalno ili amaterski, kao i one koji tek čine prve korake u svijet ispred kamere da se prijave (kratki životopis i kratki motivacijski video) putem Facebooka ili Instagrama ili e-mailom na: akademskifilmskiklub@gmail.com. Zadnji dan prijave je 14. prosinac, a broj polaznika/ica je ograničen.

Radionicu organizira Akademski filmski klub u partnerstvu s Kino Klubom Split, a program se realizira uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra i Društva hrvatskih filmskih redatelja.

 

Za više informacija stojim na raspolaganju,

Matej Beluhan

predsjednik Akademskog filmskog kluba
akademskifilmskiklub@gmail.com
091 7297922

Buy Me A Coffee

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here