NATJEČAJ GALERIJE MODULOR ZA IZLAGANJE U 2021. GODINI

0
735

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor (za arhitekturu i dizajn) raspisuje natječaj za izlaganje samostalnih izložaba, kustoske koncepcije i problemske izložbe vezane za arhitekturu i dizajn te fotografije u 2021. godini. Natječaj je otvoren od 15.5. do 15.6.2020.

Prijava treba sadržavati:
1. Zamolbu za izlaganjem u 2021. godini.
2. Životopis autora ili nosioca koncepcije izložbe.
3. Koncept izlaganja.
4. Popratnu dokumentaciju (katalozi, fotografije, ostalo).

Savjet Galerije u sastavu Ljubomir Miščević, Branka Hlevnjak i Lidija Butković Mićin selekcionira sve pristigle prijave na Natječaj. Prihvaćene prijedloge godišnjeg programa Galerija prijavljuje na natječaj Gradskog ureda za kulturu, a dio prijedloga i na Ministarstvo kulture RH. Rezultati natječaja (Grada i Ministarstva kulture) poznati su početkom 2021. godine (obično u ožujku).

Detaljnije informacije mogu se dobiti na tel. 091 3027 412, a prijave se mogu donijeti osobno, poslati poštom ili  e-mailom (modulor@cekate.hr) do 15. lipnja 2020.godine.

Preporuka:
Pogledati izložbeni prostor prije prijave ili nazvati radi više informacija o tehničkim uvjetima za izlaganje. Prostor nema postamenata, prolazan je, iz njega se ulazi u kazališnu dvoranu te je izlagački program uvjetovan prolaznošću prostora i velikim protokom ljudi.

Ukoliko se zbog ovogodišnje situacije sa Covidom 19 bude trebalo pridržavati posebnih mjera, predlažemo da se pri pisanju prijave razmisli i o alternativnom (virtualnom) načinu prezentiranja rada.

Adresa za prijavu na natječaj:

Centar za kulturu Trešnjevka
Galerija Modulor (za Natječaj za izlaganje u 2021.)
Park Stara Trešnjevka 1, 10 000 Zagreb

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here