NAJDUGOVJEČNIJI ONE MAN SHOW NA BROADWAYU I LAS VEGASU KONAČNO U HRVATSKOJ!!

0
283
Foto: Gaby Stein - Pixabay

 “PRAČOVJEK”

NAJDUGOVJEČNIJI ONE MAN SHOW NA BROADWAYU I LAS VEGASU KONAČNO U  HRVATSKOJ!!

 

Defending the Caveman najdugovječniji  je one man show u povijesti Broadwaya i Las Vegasa  te je postigao svjetski uspjeh. Urnebesna komedija, autora Roba Beckera, je tijekom godina izvođenja osvojila srca milijuna ljudi diljem svijeta. “Pračovjek” je do sada preveden na 25 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a sam autor je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju o odnosu i razlikama muškaraca i žena od prapovijesti do danas. 

Trenutno više od 40 glumaca diljem svijeta izvodi komediju koja obara sve rekorde gledanosti, a sada je došao red i na Hrvatsku. Hrvatski “PRAČOVJEK ” je talentirani Peđa Gvozdić, glumac i  redatelj koji ovim naslovom obilježava 10 godina umjetničkog djelovanja u Gradskom kazalištu Zorin dom. 

            “Pračovjek” nudi odgovore na vječni rat spolova – stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas. Kroz intenzivnu glumačku igru, mnoštvo  transformacija i izuzetno glumačko umijeće hrvatski “Pračovjek” Peđa Gvozdić nasmijati će vas, podučiti i pomiriti nepomirljivo.

Premijera predstave će se održati u petak 10.3.2023. godine u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu s početkom u 20:00 sati.

Predstava nastaje u produkciji Gradskog kazališta Zorin dom, Zakon Teatra i Theatre Mogula.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here