KREATIVNI NATJEČAJ ZA NAJBOLJU KRATKU PRIČU 2020.

0
597
Foto: C. K.

Foto: C.K.

Rok: 1. srpnja  –  31. kolovoza 2020.

„Ljubav u Koprivnici u vrijeme korone“  kreativni je natječaj za najbolju kratku priču s temom ljubavi u kriznim uvjetima čija je radnja smještena u grad Koprivnicu, na koprivničke ulice i u koprivničke kvartove. Iako  epidemiološke mjere nalažu socijalnu distancu, ljubav u vrijeme korone poprima različite oblike i nalazi svoj put, bilo fizički ili virtualno.

Natječaj je namijenjen svima koji se vole kreativno izražavati riječima. Cilj je potaknuti literarno stvaralaštvo o Koprivnici te po motivima najboljih priča organizirati književne šetnje i doprinijeti novom vidu kulturnog turizma u Koprivnici.

Kreativni natječaj trajat će od 1. srpnja do 31. kolovoza 2020. Na natječaj se mogu prijaviti tekstovi pisani hrvatskim standardnim jezikom. Priča, a ni dio priče ne smiju biti prethodno objavljeni. Priča može imati do 10 kartica (18 000 znakova s prazninama), a njezina radnja mora biti smještena u ambijent grada Koprivnice. Priče treba poslati na adresu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica do 31. kolovoza 2020. s oznakom „Natječaj za kratku priču 2020.“. O pobjednicima, koje očekuju zanimljive nagrade i javna promocija priče, odlučivat će stručni žiri.

Izvor i pravila natječaja: http://www.knjiznica-koprivnica.hr/knjiznica/default_izdvojeno.asp?sid=8392

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here