KONCERT ŠKOLE PJEVANJA MIKROFON.HR

0
614

Centar za kulturu i informacije Maksimir i škola pjevanja Mikrofon.hr pozivaju Vas 12.06.2022. – 20:30 sati na koncert u Park Maksimir na maloj pozornici.

 

“Heal the world” tema je ovogodišnjeg završnog koncerta Mikrofon.hr škole pjevanja kojom voditelji, mentori i polaznici škole zaključuju nastavnu godinu i šalju svijetu poruku mira, zajedništva i ozdravljenja.

Na programu će se naći klasici poput pjesama Greatest love of all, We are the world, Don’t stop me now, When you believe, Tomorrow, You got a friend, Time of my life i mnoge druge himne ljubavi, nade, životnog veselja i vjere u ljudsku dobrotu.

Pedesetak polaznika škole u dobi od 5-50 godina predstavit će se solističkim dionicama i u gospel zboru, a izvest će i tri autorske pjesme naše mentorice Nede Parmać Klačar “Ljubav planine lomi” , “Slobodan pad” i “Glazba je ljubav za mene”.

Pjevači će nastupiti uz pratnju benda koji čine predsjednik udruge Mikrofon -Tvrtko Hrelec na klaviru, Goran Delač na bas gitari, Davor Doležal na el. gitari, te producent u studiju Mikrofon – Elvis Sršen Noa, na bubnjevima.

Program je osmislila ravnateljica škole Sanja Parmać Hrelec uz izvedbenu podršku mentora škole – Ivane Barun, Petre Antolić, Natalije Kralj, Gorane Biondić Ruško i Josipa Čajka.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here