KCT: Julijin balkon i Maca papučarica su u prodaji!

0
38
Foto: Pixabay

U prodaji su ulaznice za još jedan uzbudljivi kazališni vikend kojem se vesele i djeca i odrasli! Komične situacije nižu se u najvećoj ljubavnoj priči svih vremena, dok se djeca bacaju u potragu za Macinom adresom i svojim papučama.

subota, 25. 3. u 20 sati
Hit predstava za odrasle
JULIJIN BALKON
Izvodi: Hit teatar

 

Oni su glumac, glumica i redateljica i imaju samo jedan zadatak, na scenu postaviti najveću ljubavnu priču svih vremena, „Romeo i Julija“. No uz lavinu komičnih situacija i neočekivanih preokreta ne uspijevaju se pomaknuti od scene balkona, pa je svaka verzija Romea i Julije na balkonu sve čudnovatija i komičnija od prethodne.

Hit teatar predstavlja urnebesnu komediju za sve kazališne afinitete. Pripremite maramice za suze smijalice, a možda pronađete i (svog) Romea ili Juliju.

ŽELIM ZNATI VIŠE
ŽELIM KUPITI ULAZNICU

 

nedjelja, 26. 3. u 11 sati
Predstava za djecu
MACA PAPUČARICA
Izvodi: GK Zorin dom

Na rubu šume malo je selo u kojem su sve kuće obojene u bijelo. Sve je uredno k’o po špagi i ljudi su jako dragi. U tom selu sve je u najboljem redu osim djece koja žive u svom neredu. Ne smeta djeci ništa. Ni to što su im sobe kao ratna bojišta. Papuče po svuda lete. Za njih ne mari ni jedno dijete. Igra je važnija od spremanja. Sve do poslijepodnevnog drijemanja…
 
 
 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here