KCT: 33. Božić u Ciboni

0
357

ponedjeljak, 26. 12. u 20 sati
BOŽIĆ U CIBONI
KC Dražen Petrović,
Savska 30, 10000, Zagreb

Proslava Božića i božićnih blagdana nezamisliva je bez tradicionalnog koncerta Božić u Ciboni koji se po već 33. put održava na blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca u 20 sati.

Brojni izvođači izvest će raznolik glazbeni program sastavljen od tradicionalnih i klasičnih božićnih skladbi, ali će predstaviti i neke suvremene napjeve koji govore o čaroliji Božića, a čut ćemo i praizvedbe Božić bez tebe od Bang Banga i  Alleluia (2020) od maestra Šljivca. Kao i prijašnjih godina  na koncertu će nastupiti vrsni glazbenici Zagrebačke filharmonije i  orkestra Zagrebačkog gradskog kazališta „Komedija“.

Najljepše božićne pjesme izvest će  Mia Dimšić, Marko Tolja, Battifiaca, Sandra Bagarić, Vlado Kalember i Klinci s Ribnjaka, Žera, Lara Antić Prskalo, Mirko Švenda Žiga, Zvjezdice, Feminem, Zsa Zsa, Josipa Bilić, Roko Radovan, Božićni zbor, LADO, Tri Božićne gracije (Ena, Linda, Melita), Ricardo Luque, Ivan i Marin Bulić, Marko i Gazde, Stanko Šarić i Marko Bujanović.  Izvedbe će upotpuniti i  kulturno-umjetnička društva iz Zagreba i okolice.

Božić u Ciboni održava se u organizaciji Grada Zagreba, Hrvatske radiotelevizije i Kulturnog centra Travno, a u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Zagrebačkom filharmonijom i Zagrebačkim gradskim kazalištem „Komedija“.

Ulaznice su u prodaji online putem sustava i na prodajnim mjestima ulaznice.hr.
Cijena ulaznica u pretprodaji – 30 i 50 kn (3,98 i 6,64 €).
Cijena ulaznica od 24. 12. i na dan koncerta –  40 i 60 kn / (5,31 i 7,96 €).
Na dan koncerta, ulaznice će biti dostupne na blagajni KC Dražen Petrović od 17 sati do početka programa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here