4. dan InPuT-a premašio je sva očekivanja

0
275

International PuppetTheatre Festival Karlovac pod imenom – InPuT Festival Karlovac imao je uspješan drugi dan sa rasprodanim predstavama i popunjenim lutkarskim radionicama.

Četvrti dan InPuTFesta u Karlovcu bio je puni uspjeh. Ujutro su djeca uživala u predstavama Moj djed je bio trešnjino drvo redatelja Fabrizio Montecchi Lutkovnog gledališča Ljubljana koje je napunilo Gradsko kazalište Zorin dom. Predstavu Balon, slovo i papir izveo je domaćin Gradsko kazalište Zorin dom koje je oduševilo publiku.

Zadnji dan festivala InPuT Fest priprema pravi spektakl. Program počinje u 9:30 na Promenadi u sklopu čega su studenti Akademije za umjetnost i kulturu pripremili brojne izvedbe, a u suradnji s ansamblom Gradskog kazališta Zorin dom održat će se brojne radionice i igraonice. U 11:00 sati predstavit će se Merlin PuppetTheatre iz Berlina, Njemačka s predstavom Noone’sland. Organizatori festivala su u sklopu zatvaranja najavili kako su odlučili zadnju predstavu festivala Kugina kuća nastalu u koprodukciji Kazališta lutaka Zadar i Kazališta Virovitica poklonit. Ulaz je besplatan te će se predstava održat u 18:00 u Gradskom kazalištu Zorin dom. Svečano zatvaranje u sklopu kojeg će se podijeliti nagrade održat će se u 20:00 sati ispred kazališta.

Dođite i uživajte u zadnjem danu InPuTFesta kojisvojim bogatim i raznovrsnim programom pretvara grad Karlovac u glavno lutkarsko susretište.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here