Večer stand-up komedije 3. SMIJEHOTRAVNO – TRI TERORA

0
865

petak, 10.12. u 19.30

Nakon prva dva uspješna nastupa i dvorane prepune smijeha i dobre energije dolazimo do „treće sreće“, tako će vas u petak zabaviti tri komičara, koji će vas poput tri tenora, ili bolje rečeno tri terora, ”terorizirati” svojim (su)ludim pogledom na svijet i razne događaje. Nastupaju Zvonko Kožić, Jadranko Glavačević i Denis Džejson Rajčić.
Ulaznice u prodaji online i na blagajni KUC-a Travno od 1. 12. po cijeni od  60,00 kn (učenici, studenti, umirovljenici i grupe 50,00 kn) radnim danom od 10 do 19 sati i na dan izvođenja predstave 2 sata ranije.

Ne zaboravite:

”Smijeh je najbolji i jedini lijek bez nuspojava, koji odlično ublažava stres, uklanja sve napetosti i jača imunitet!

Za sve nuspojave, kontraindikacije i mjere opreza obratite se najbližem komičaru!”

 
 
ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE
 
ZVONKO KOŽIĆ

Komedijom se bavi da bi mu mama ozbiljno shvatila da se on nikad neće uozbiljiti. Već 10 godina nasmijava široke mase u uskim prostorima. Najviše voli misice, jer su puno kraće od običnih misa. Nikad neće biti papučar, jer on nosi šlape.

ŽELIM POGLEDATI VIDEO

 

JADRANKO GLAVAČEVIĆ 

Kratak opis: voli pivo i žene podjednako.., možda malu prednost daje pivi…Vrlo neuspješno se bavi stand up komedijom već 13. godinu…

ŽELIM POGLEDATI VIDEO 

 

DENIS DŽEJSON RAJČIĆ

Subotičanin na ’’privremenom’’ životu i radu u Zagrebu. Plesač i glumac u pokušajima, sa željom da postane najkomičniji među nabildanima ili najnabildaniji među komičnima – a može biti i komično nabildan! On dokazuje da je bolje biti dobra kopija / imitator, nego loš original – zato originalno imitira domaće selebritije!

ŽELIM POGLEDATI VIDEO

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here