SKUPNA IZLOŽBA “ŠPANCIRAMO ZAGREBOM”

0
834

Centar za kulturu i informacije Maksimir u suradnji s Kulturnim centrom Travno Vas poziva 25.03.2021. na razgledavanje izložbe “Španiramo Zagrebom”.

Ove godine domaćin izložbe je Kulturni centar Travno (B. Magovca 17.)  što je nastavak suradnje Centra za kulturu i informacije Maksimir kao nositelja Programa likovnog amaterizma i drugih kulturnih institucija grada Zagreba.

Na izložbi svoje radove izlažu likovni amateri grada Zagreba koji su članovi likovnih amaterskih Udruga s područja grada Zagreba. To su „HLD“, „ Ama Artem“, „Amaciz“, „LUA Angelico“.

Program likovnog amaterizma grada Zagreba prati i pomaže u radu likovnih amatera. Kroz kalendarsku godinu organiziraju se skupne izložbe, u partnerstvu s drugim Centrima za kulturu grada Zagreba organizira i skupne izložbe naziva „ Španciramo Zagrebom“ , gdje se građanima grada Zagreba i njihovim gostima prezentira što likovni amateri rade, koje likovne tehnike i likovni izričaj koriste .

Radove izložene na izložbi izabrao je stručni žiri.

Pokrovitelj skupne izložbe je grad Zagreb.

Službenog otvorenja izložbe, zbog pandemije virusa Covid 19, neće biti.

Izložba je besplatna i može se razgledati od 25.03. – 24.04 2021.g. radnim danom Kulturnog centra Travno od 9:00 – 19:00 sati.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here