Budi važan dio naših puzzli

0
579

Nakon 5 godina postojanja, 4 zbornika, 3 slikovnice i 1 knjige vraćamo se svojim počecima!
Udruga Mlada pera poznata je po svom radu s mladima i poticanju dječjeg literarnog stvaralaštva stoga će skoro cijele kalendarske 2023. godine prikupljati literarne radove mladih, sve objaviti na portalu Top generacija, a najbolje u zborniku.

Prije 5 godina prva objava je bila:

Znamo da među mladima ima mnogih koji pišu, neki poskrivećki, neki javno. I ima ih svih godina, svih generacija, a mi ih pozivamo da svi zajedno, bez obzira na starost, budu TOP GENERACIJA, generacija koja piše i koja želi pokazati to što piše.
Bez obzira pišu li stalno, ili imaju neki sastavak iz škole na koji se posebno ponose, zovemo i osnovnoškolce i srednjoškolce da ih pošalju na portal, mi ćemo ga objaviti. Radi li se samo o nekoliko misli, sastavku, priči, eseju, pjesmi, epu, nema veze, neka šalju ako žele da i drugi pročitaju ono što je njihov mozak (ili srce) iskomponirao.

Sada ćemo samo dodati: Djeca šalju, portal TOP GENERACIJA objavljuje sve, a najbolji radovi bit će objavljeni u godišnjem zborniku!

Dakle, tema je slobodna, forma je slobodna, što više radova pošaljete veća je mogućnost da će vam rad biti objavljen u godišnjem zborniku. U izbor ulaze svi radovi pristigli na natječaj u periodu 10.01. – 31.10.2023. godine. Nema ograničenog broja radova po autoru. 

Posebno poglavlje u zborniku bit će posvećeno Otkrivačima Najkutka Međimurja, a sva ostala poglavlja formirat ćete vi sami temama i sadržajem svojih literarnih uradaka!

Svi autori koji budu izabrani za objavu u godišnjem zborniku dobit će besplatno svoj primjerak zbornika kad izađe i zato taj zbornik, ta knjiga Neka bude što deblja jer je plod našeg podneblja. Pozivamo te da budeš važan komadić naših puzzli!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here