Online predstava kazališta Oberon

0
836
Foto: You Tube

Kazalište Oberon najavljuje besplatnu izvedbu online predstave „Oblak čvoraka”.

Režiju potpisuje Damir Mađarić, a glavnu ulogu Magdalena Živaljić Tadić. Marija Šarić-Ban potpisuje kostimografiju, a scenografiju Petra Mađarić.

Predstava je nastala prema istoimenom romanu Ivane Šojat, a prati priču osmašice Lucije i njene borbe s vršnjačkim nasiljem. To je pričao o podjelama – oni koji imaju, oni koji nemaju, oni koji su „kul“ i oni koji su manje „kul“.

Također, progovara se i o opterećenosti fizičkim izgledom kojem su mladi svakodnevno izloženi na društvenim mrežama, no, ponajviše ovo je priča o pronalasku sebe i svog glas.

Ovaj program kazališta Oberon realizira se uz potporu Ministarstva kulture i medija RH u sklopu javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.

 

 

Ana, njezine najbolje namjere

Kazalište Oberon u suradnji s Centrom za kulturu Osijek pripremio je kazališnu predstavu „Ana, njezine najbolje namjere”.

Ovo je priča o nasilju, lažima prema sebi i djeci, propitivanju kakav to život imamo, a kakav smo tek mogli imati ali ponajviše ovo je priča o ljubavi. Priču će vam ispričati Ana i Henrik, dvoje ljudi koji pokušavaju živjeti zajedno. Bore se jedan s drugim ali i sami sa sobom.

Režiju potpisuje Damir Mađarić, a glume Maja Lučić i Vjekoslav Janković. Scenografiju

potpisuje Marta Crnobrnja, kostimografiju Marija Šarić Ban, a glazbu Gordana i Miroslav Evačić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here