Natječaj za osmu dodjelu Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama

0
330
Foto: Aaron Burden - Unsplash

Rok: do 20.07.2023. godine

Udruga za kreakciju Kultipraktik raspisuje natječaj za dodjelu godišnje Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Nagrada se sastoji od priznanja, objave knjige kod uglednog izdavača sa svim pripadajućim autorskim pravima i sudjelovanja na festivalu KaLibar u Pazinu.

Prijavljeni ili njegov prijavitelj treba najkasnije do 20. 7. 2023. prirediti i poslati biografiju, (po mogućnosti i portretnu fotografiju) autora/ice i dokument formata .doc ili .docx s najmanje 40 Facebook postova svih žanrova koje smatra relevantnima, objavljenih u razdoblju 1. 1. 2022.-10. 7. 2023., s navedenim datumima objave, na adresu: nagradapostscriptum@gmail.com.
 
U obzir za žiriranje dolaze isključivo i nigdje drugdje osim na Facebooku primarno objavljeni tekstovi.
 
U svrhu provjere valjanosti prijave (objave postova u natječajem propisanom opsegu i roku) autor/ica treba žiriju omogućiti provjeru na natječaj prijavljenog sadržaja na vlastitom profilu.
 
U slučaju da autore/ice na natječaj prijavljuje žiri ili treća osoba, autori/ce trebaju e-mailom dostaviti pismenu suglasnost za sudjelovanje u natječaju.
 
Žiri zadržava pravo da ne dodijeli Nagradu svake godine.

Izvor i detalji natječaja: https://www.facebook.com/nagradapostscriptum

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here