Nagradna igra: Centar Kulture nagrađuje s tri knjige

0
1154

 

Centar Kulture nagrađuje s tri knjige „FILOZOF I JA – PUTA DVA Homo, Hetero, Bi, A…koji ste Vi?“, autorice Andreje Sedak Benčić.

 

Da biste osvojili knjigu u tekst maila trebate navesti ime knjige koju poklanjamo.

Odgovor treba poslati na mail: ckurednistvo@gmail.com

U naslov maila obavezno navesti: ZA NAGRADNU IGRU

Knjigu osvaja „najbrži prst“ – prva tri maila s točnim odgovorom smatraju se dobitnim.

 

Dobitnici će biti naknadno kontaktirani da dostave podatke za slanje knjige. Centar Kulture će objaviti dobitnike nagrade. Dobitnici sudjelovanjem na nagradnoj igri daju suglasnost da objavimo njihovo ime i prezime i mjesto prebivališta.

Ostali koji neće osvojiti nagradu neće biti kontaktirani. Vaša elektronska adresa neće biti čuvana niti korištena za druge svrhe.

 

Podaci i pravila natječaja:

  • Organizator nagrade igre: Centar Kulture
  • Nagrada: Knjiga
  • Vrijeme trajanja nagradne igre: od 30.07.2020. do podjele nagrade.
  • Pravo sudjelovanja na nagradnoj igri imaju punoljetne osobe bez obzira na mjesto prebivanja
  • Sudjelovanjem u nagradnoj dobitnici daju privolu da objavimo njihovo ime, prezime i mjesto prebivališta (puna adresa neće biti objavljena)
  • Dobitnici će biti naknadno kontaktirani da dostave adresu za slanje nagrade.
  • Sukladno Općom uredbom o zaštiti podataka, podaci sudionika nagradne igre neće se čuvati i dijeliti s trećom stranom.
  • Centar Kulture dijeli vaše podatke isključivo s autorom koji šalje nagradu. Autor i Centar Kulture neće čuvati vaše podatke, upotrebljavati za druge svrhe niti ih dijeliti.

 

Centar Kulture obvezuje se da će s osobnim podacima postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i Zakonom o provedbi Uredbe o zaštiti podataka. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim osobama niti ih koristiti u marketinške svrhe. Putem vaše e-adrese kontaktirat ćemo vas kako bismo vas obavijestili o rezultatima. Vaše osobne podatke nećemo čuvati duže nego što je to potrebno kako bi se ispunila svrha nagradne igre. Sudjelovanjem u nagradnoj igri dajete privolu da ste upoznati sa svojim pravima i pravilima nagradne igre te da u svakom trenutku možete povući i tražiti prestanak daljnje obrade svojih osobnih podataka.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here