Kulturni centar Travno: Zgrabite svoju ulaznicu na vrijeme!

0
745
Foto: Pixabay

Od danas, 3. studenog, na blagajni KUC-a Travno možete kupiti ulaznice za jednu jako zdravu predstavu za djecu i jednu iznimno duhovitu predstavu za odrasle, te preuzeti besplatne ulaznice za koncert klasične glazbe! Ako vam je pak online kupnja draža, uz opise programa šaljemo Vam i poveznice za kupnju ulaznice. U svakom slučaju, radujemo se Vašem dolasku!

nedjelja, 14. 11. u 11 sati
Hit teatar
Kazališna predstava za djecu
AVANTURE LUKA PORILUKA – predstava za djecu o prevenciji pretilosti
Nina je djevojčica koja zna kako se zdravo hraniti, a Luka je njezin prijatelj koji će to tek otkriti…U tome će mu pomoći kozica Mica, divlja svinja Rokić i mravojed Marko. Luka kreće u avanturu života, a uz vesele songove saznajemo kakve veze  zdrava hrana ima sa čuvanjem okoliša… Predstava ima preporuku ureda za zdravstvo Grada Zagreba.

Dob: 3+
Trajanje: 40 min
Ulaznica: 25,00 kn
Ulaz za odrasle s Covid potvrdom, djeca do 12 godina ne trebaju potvrdu.

ŽELIM ZNATI VIŠE
ŽELIM KUPITI ULAZNICU

 

utorak, 16. 11. u 19.30
Koncert klasične glazbe
Kvartet Sebastian

Anđelko Krpan, violina; Teodora Sucala Matei, violina; Nebojša Floreani, viola i Zlatko Rucner, violončelo.
Duhovne harmonije: Gregorijanski koral/ Cithara Octochorda, Rudolf Matz: Gradiščanski kvartet, Vjekoslav Rosenberg Ružić: Plesni prizori op. 73, Camille Saint-Saens: 2. gudački kvartet u G-duru, op. 153

Ulaz slobodan.
Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je preuzeti besplatne ulaznice. Za ulazak nije potrebna COVID potvrda.

ŽELIM POSLUŠATI NA YOUTUBE

 

petak, 19. 11. u 19.30 sati
Kazalište Lectirum
Kazališna predstava
DEKORATER
Maša se vraća u svoj stan te shvati da nije obojan, kao što je bilo dogovoreno. Soboslikar tek počinje s radom. U stan iznenada ulazi supruga muškarca s kojim Maša ima ljubavnu vezu u nakani da sve ispriča Mašinom suprugu koji je na poslovnom putovanju… 

Urnebesna komedija Kazališta Lectirum koju će vam ispričati Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić. Ujedinjene snage Gavelle, Kerempuha i HNK-a odgovaraju zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući. Hoće li netko prepoznati sebe, susjeda, susjedu ili znanca, saznat će ako dođe pogledati ovu sjajnu komediju!

Ulaznica: 60,00 kn. 
Ulaz s Covid potvrdom.
ŽELIM ZNATI VIŠE
ŽELIM KUPITI ULAZNICU

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here