KCT: Najbolji komičari i Pale sam na svijetu

0
32
Foto: Pixabay
Započela je prodaja ulaznica za vrhunski stand-up iznimno duhovite ekipe komičara koji će vas oduševiti i nasmijati. Iznimni pojedinačno i genijalni u kombinaciji – Goran Vinčić Vinča, Zlatan Zuhrić Zuhra, Tin Sedlar i Marko Dejanović!
Mlađa publika uživat će u jednoj od najdražih lektira i djelu jednog od najvećih pisaca za djecu, Jensa Sigsgaarda – Pale sam na svijetu.
 
 
subota, 4. 2. u 20 sati
Stand-up
SKETCH IMPROV SHOW
 
 

Zašto morate doći na ovaj show?
Zato što sve ono što komičari izvode nastaje na licu mjesta – uživo pred vama! Improvizacijska komedija je spontana, brza, raznovrsna i prije svega – urnebesno zabavna! Komičari prolaze kroz različite situacije i uloge koje zadaje publika. Da, vi ste vrlo bitan dio ove večeri! Sve scene koje ćemo igrati publika predlaže a komičari oblikuju u duhovite situacije. Hoće li to biti kauboj u svemiru, veterinar kod doktora ili balerina mesar – to ćete vi odlučiti!

I najbolje od svega – na show se uvijek možete iznova vraćati jer nikada neće biti identičan!

Glavni akteri ove jedinstvene večeri su Goran Vinčić Vinča, Zlatan Zuhrić Zuhra, Tin Sedlar i Marko Dejanović!

Trajanje: 100 minuta

Cijena ulaznica: 7,96 € / 60,00 kn (studenti, umirovljenici, organizirane skupine 6,64 € / 50,00 kn). Ulaznice su dostupne su na blagajni KUC-a Travno radnim danom od 10 do 19 sati i online putem www.ulaznice.hr od 16. 1.

ŽELIM KUPITI ULAZNICU

 
nedjelja, 12. 2. u 11 sati
Predstava za djecu
PALE SAM NA SVIJETU
Izvodi: GK Scena Gorica

 

„Pale sam na svijetu“ djelo je jednog od najvećih pisaca za djecu, Jensa Sigsgaarda. To je kratka i zanimljiva priča koja govori o dječaku koji, probudivši se jednog jutra, otkriva kako je jedini čovjek na svijetu. Istražujući tim novim očima svijet oko sebe, uživa u novostečenoj slobodi. Dogodovštine koje doživljava u početku ga vesele, međutim ubrzo shvaća kako veselje koje doživljava nema s kime podijeliti. Na sreću otkriva kako je sve što je doživio bio samo san.

Tekst: Jens Sigsgaard
Režija/dramatizacija: Ivana Čoh
Glume: Tomislav Krstanović, Ana Vilenica
Scenografija: Irena Kraljić
Kostimografija: Iva Šimunović Lisak
Glazba: Neven Šverko
Oblikovanje svjetla: Vesna Kolarec

Dob: 4+
Trajanje: 40 minuta

Cijena ulaznice: 3,32 € / 25,00 kn (popust na grupe 2,65 € / 20,00 kn). Ulaznice su dostupne su na blagajni KUC-a Travno radnim danom od 10 do 19 sati i online putem www.ulaznice.hr od 16. 1.

ŽELIM KUPITI ULAZNICU

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here