Film hrvatske filmašice na festivalu u Londonu

0
841

Kratkometražni film Stanke Gjurić “Kruh”  ušao je u službenu selekciju filmskog festivala  “Lift Off” u Velikoj Britaniji. 
Riječ je o filmu koji u osnovi propituje naš odnos prema hrani, iako govori o neobičnom putovanju jednog kruha, od pekare do ulice i dalje.
Prosječni poznavatelj događanja vezanih uz film, nerijetko nije upoznat s činjenicom koliko je teško ući u službenu selekciju bilo kojeg filmskog festivala (nagrade da i ne spominjemo), zato što je konkurencija golema, a kad je još riječ o nezavisnom filmu koji se neravnopravno natječe s visokobudžetnim filmovima, što je vrlo često slučaj, tada se njegov ulazak uz bok onima producentskih divova, doista može smatrati velikim uspjehom. 

Lift-Off Global Network se nalazi u jednom od najpoznatijih filmskih studija na planeti. Njihovo sjedište u studiju Pinewood u Velikoj Britaniji u središtu je filmske industrije.
Pripovijedanje može promijeniti svijet. Sjajne priče mogu promijeniti svijet na bolje. Naša je misija pronaći i podržati najbolje nove glasove na planeti.
Globalno filmsko tržište zaglibilo je u složenosti i buci. Glasovi koji se pojavljuju neizbježno se gube, a njihove velike priče nestaju. 
Svake godine Lift-Off Globalna mreža filmskih festivala prikazuje stotine nevjerojatnih filmova različitih umjetnika s ogromnim talentom koji zaslužuju priznanje. Tijekom cijele godine nastoji se otkriti i objaviti najbolje iz te grupe talenata i tim filmašima dati priznanje koje zaslužuju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here