Umjesto Interlibera: “Knjiga svima i svuda”

0
798
Foto: Kimberly Farmer - Unsplash

Foto: Kimberly Farmer – Unsplash

Budući da je Interliber otkazan organizirano je kupovanje preko interneta u organizaciji projekta “Knjiga svima i posvuda”

Na stranici projekta poručuju:

“S obzirom na trenutnu, pogoršanu situaciju s pandemijom bolesti COVID-19, ovogodišnji Interliber je, nažalost, otkazan u predviđenom terminu. Ali, tradicija prvog tjedna u studenom, kao doba u kojem se knjige kupuju po sajamskim cijenama – i dalje ostaje.
Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore osmilila je projekt kojim promovira dostupnost knjige svima i svuda i to po sajamskim cijenama, a u projektu su joj se još pridružili – Ministarstvo kulture i medija te Grad Zagreb kao suorganizatori.
Incijativa pod nazivom ‘Knjiga svima i svuda’ sastoji se od online platforme na kojoj su zastupljeni nakladnici određenim izborom izdanja te njihovim webshopovima dok se sama kupovina obavlja preko webshop kanala svakog pojedinog nakladnika ili njihovog partnera za prodaju.
Osim online platforme, sastavni dio projekta su i knjižare diljem Hrvatske i to njih preko 120 koje su se priključile projektu nudeći tako nova izdanja do 20% popusta, a starija do čak 90%.
Projekt ima ograničeni karakter i traje šest dana, odnosno od 10. do 15. studenog.”

Preko sljedeće poveznice možete po gradovima/lokaciji pronaći gdje kupiti knjige po sajamskim cijenama:

https://knjigasvimaisvuda.znk.hr/knjizare

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here