PREDSTAVA „PLOVIMO BAJKAMA SVIJETA“

0
850

Centar za kulturu i informacije Maksimir i Kazališna udruga MIST poziva Vas 30.11.2021. – 18:00 sati na predstavu „Plovimo bajkama svijeta“ (Švarcova 18.)

Bio jednom jedan kralj koji je htio čuti bajku bez kraja. Je li njegova želja bila mudra?

Odgovor na to pitanje ponudit će mu hrabar i uporan mladić koji će mu pripovijedati baš takvu bajku sve dok kralj ne uvidi besmislenost svoje želje. Međutim, prije no što kralj to shvati, malo će odrijemati, a vi ćete imati prilike čuti još dvije bajke, od početka do kraja. U jednoj od njih maleni pauk nadmudrit će silnog boga nad bogovima, a u drugoj će ohola gospođa platiti za svoju nepromišljenost.

Ako vas zanima kako se bajka koja nema kraj ipak završila, zaplovite s nama u čaroban svijet bajki!

Članovi Kazališne udruge MIST izvest će vam predstavu„Plovimo bajkama svijeta“ koja je inspirirana nepresušnom riznicom narodnih bajki iz različitih dijelova svijeta: od Kine na Dalekom istoku, preko vruće Nigerije, do hladne obale Nizozemske.

Predstava tematizira neke od temeljnih ljudskih vrijednosti kao što su milosrđe, briga za druge, održanje obećanja i dragocjenost plodova zemlje.

Predstava je besplatna, ali zbog ograničenog broja mjesta potrebne su  rezervacije mjesta na mail: ninaveselynekic@gmail.com

Ulaz za odrasle koji su u pratnji potrebne su važeće covid potvrde ili o preboljenju covida ili negativan test.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here