Otvoren natječaj za mlade autore – “Podrum ponedjeljkom”

0
798
Foto: Pixabay

Foto: pixabay

“Podrum ponedjeljkom” je natječaj za dvodimenzionalne vizualne radove mladih afirmiranih, ali i neafirmiranih i budućih umjetnika, odnosno autora koji organizira Filmsko-kreativni studio VANIMA.
 
Na natječaj “Podrum ponedjeljkom” mogu se prijaviti mladi autori od 15 do 35 godina s prebivalištem iz područja Varaždinske županije, Međimurske županije, Krapinsko-zagorske  županije i Koprivničko-križevačke županije, a koji se bave slikarstvom, crtanjem, ilustracijama, dizajnom, fotografijom, fotomanipulacijom ili bilo kojim drugim vidom dvodimenzionalnog vizualnog izražavanja koji se može uokviriti i staviti na zid. Uz samostalne autore, prijaviti se može i više autora (maksimalno pet) pod zajedničkim imenom – autorski tim.
 
Radovi mogu biti originali (platno, crtež na papiru…) ili u digitalnom obliku (JPEG stvarne veličine, rezolucija 300 dpi), svih dimenzija. U obzir dolaze svi stilovi i sve tehnike (Photoshop, Ilustrator, crtež, fotografija, ruka, bojica, kemijska olovka, pastela, flomaster, ulje na platnu, tempera, kolaž, kombinacije…). Prijavitelji radova svojom prijavom potvrđuju da je rad njihovo autorsko djelo.
 
Svaki autor (autorski tim) mora prijaviti koncept od minimalno 10, a maksimalno 20 radova, te obrazložiti samu ideju i tehničke smjernice. Radovi trebaju biti konceptualno povezani, a bit će izloženi u kompletu. Prijavljeni radovi ne smiju vrijeđati bilo koje osobe ili skupine na temelju nacionalne, rasne, spolne, vjerske ili druge pripadnosti,  kao ni  propagirati nasilje.

Natječaj je otvoren od 27. prosinca 2019. godine do 20. siječnja 2020. godine.

Izvor i detalji natječaja: http://www.vanima.hr/po269etna/otvoren-natjecaj-za-mlade-autore-podrum-ponedjeljkom

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here