Natječaj za nagradu Baščovjek!

0
403
Foto: C. K.

Rok: do 27. siječnja 2023. godine

Produljen je natječaj za godišnju nagradu u kulturi i medijima ‘Baščovjek’, te Vas pozivamo da svoj rad ili rad drugih prijavite na natječaj, kao i da potaknete svoje kolege i javnost da se prijave!

Baščovjek nagrada potiče u javnosti ljudske vrijednosti putem medija i kulture. Svrha je promovirati što više vrijednih uradaka i autora. Cilj je boljitak društva.   

Radi pojašnjenja, naglašavamo da se djelo/program koji se prijavljuje ne treba izričito baviti problemom ugroženih ljudskih vrijednosti u suvremenom svijetu, nego se može baviti nekom drugom temom, ali je ključno da se “između redaka” zalaže za dobro (npr. da zagovara etičnost, prava čovjeka ili se buni protiv diskriminacije, korupcije, koristoljublja…).  

Prijaviti možete i popularna ili zabavna ostvarenja, i eksperimentalne radove, i informativne i obrazovne programe, nema tematskih ili žanrovskih ograničenja… Više o kriterijima naći ćete u tekstu natječaja.

Nagrada izravno pridonosi afirmaciji čovjeka i njegovih vrijednosti!

U kategorijama: TELEVIZIJA, PORTALI (TISAK), FILM I IGRANA SERIJA, RADIO, KAZALIŠTE, mogu se prijaviti autori, novinari, urednici, redatelji, scenaristi, i/ili njihova ostvarenja (emisija, članak, predstava, film, igrana serija, program, kolumna, portal), televizijska kuća, radijski nakladnik…)

Od djela/programa koji se prijavljuje očekuje se atraktivnost i javni doseg.

Povjerenstvo i Vijeće čine ugledni stručnjaci.

Samim sudjelovanjem moći ćete predstaviti svoje radove; bitnu promociju svi prijavljeni imaju i na dodjeli, kao i online promidžbu. Uz to, svim nominiranima bit će omogućeno javno prikazivanje u raznim formama, prema odluci Vijeća.

Prijavite se za Nagradu, potaknite i svoje kolege i javnost. Baščovjek nagrada kroz umjetnost i medije bez presedana atraktivno popularizira humane vrednote. Nagrada će postati respektabilna te će i svim sudionicima podići javni ugled.

U svrhu dobrobiti društva.

Tekst natječaja: bascovjek.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here