Nova predstava Teatra Rugantino – Kronika seoske ljubavi

0
858
Foto: Pixabay

Ožujak je zaista mjesec kazališta! Obilježili smo Svjetski dan kazališta za djecu i mlade (20.3.), Svjetski dan lutkarstva (21.3.) a uz Teatar Rugantino obilježit ćemo i Svjetski dan kazališta (27.3). 

Ljubavna komedija “Kronika seoske ljubavi” premijerno je izvedena 25. veljače i već na premijeri je planula ljubav s publikom. Šarmantna priča o uvijek prisutnoj ljudskoj potrebi za bliskošću iz pera jednog od naših najpoznatijih dramatičara Ivana Vidića, u režiji Darija Harjačeka, te ulogama koje kao da su stvorene za Gordanu Gadžić i Sretena Mokrovića, ulogama u kojima su sjajni.

VJETSKI DAN KAZALIŠTA (27.3.)

SUBOTA, 26. 3. u 19.30 sati
Kazališna predstava
KRONIKA SEOSKE LJUBAVI
Izvodi: Teatar Rugantino
Ulaznica: 60,00 kn
Kupi online

 

SUBOTA, 26. 3. u 19.30 sati
Kazališna predstava
KRONIKA SEOSKE LJUBAVI

Ljubavna komedija koja kronološki prati stvaranje jedne netipične ljubavne veze, a ujedno priča o samoći i potrebi za bliskošću koja ne poznaje godine.

U središtu su priče dvoje ljudi koji sa sobom nose velike terete životnih spoznaja te su samim time daleko oprezniji i sumnjičaviji prema otvaranju vlastitog srca.

Milivoj, umirovljeni branitelj koji se nakon dugotrajne parnice izborio za svoju ratnu mirovinu, nakon silnih životnih razočarenja, svoj će mir pronaći na selu. Sa susjedom Ljubicom, bivšom drugom pratiljom neimenovanog natjecanja za miss, ući će u biznis s jajima. Kuća do kuće, kokošinjac do kokošinjca, Ljubica i Milivoj razvili su susjedski i poslovni odnos koji nije nimalo idiličan. Milivoj je krut, nespretan, ne baš naročito praktičan čovjek, idealist usamljenik, a Ljubica samouvjerena, nesalomljiva, ženstvena, putena, ali i duboko razočarana u muški rod.

Autorski tim:

Tekst: Ivan Vidić
Adaptacija teksta: Dario Harjaček
Režija: Dario Harjaček
Glume: Gordana Gadžić i Sreten Mokrović
Scenografija: Vesna Režić
Asistentica scenografije: Nikolina Kuzmić
Kostimografija: Dubravka Skvrce
Glazba: Damir Šimunović
Oblikovanje svjetla: Alen Marin
Šminka: Danijela Pavlek
Garderoba: Ivana Ravlić
Tehničko vodstvo: Darko i Marko Crnčević
Vizualni identitet: Luka Borčić
Fotografija: Bojan Mrđenović
Organizacija: Ana Vidović i Renata Kapicl
Odnosi s javnošću: Renata Kapicl
Izvršna produkcija: Ana Vidović
Produkcija: Teatar Rugantino
Umjetnička ravnateljica: Gordana Gadžić

ŽELIM KUPITI ULAZNICU

Ulaznice su u prodaji od 10.3. po cijeni od 60,00 kuna (za umirovljenike i studente od 50,00 kuna), a dostupne su na blagajni KUC-a Travno radnim danom od 10 do 19 sati, 1 sat prije početka programa i online putem www.ulaznice.hr. Ulaz s Covid potvrdom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here