Morina anketa o čitanju hrvatske spekulativne fikcije

0
575

Morina kutija, online časopis za spekulativnu fikciju, trenutno provodi anketu o čitanju hrvatske spekulativne fikcije, dakle žanrova fantastike, znanstvene fantastike i horrora.

Molimo sve čitatelje koji čitaju ove žanrove da ispune ovu kratku anketu. Ispunjavanje traje desetak minuta. Pokušavamo prikupiti podatke o tome koliko se čita ili ne čita hrvatska spekulativna fikcija i kakav je opći interes za nju među čitateljstvom. Anketi možete pristupiti na ovome linku: https://forms.gle/qdKkzHsDGQgGGH4i6 ili skeniranjem QR koda:

Anketa se provodi do 20. svibnja. Kao časopisu koji objavljuje domaće i regionalne autore spekulativne fikcije te se bavi promocijom istih, ova nam je tema izrazito bitna. Hvala svima na ispunjavanju ankete i, ako znate nekoga u svojoj sredini tko čita ove žanrove, bit ćemo vam zahvalni da proslijedite link da prikupimo što više rezultata.

Morina kutija online je časopis za spekulativnu fikciju koji izlazi dvaput godišnje. Četiri su broja već objavljena i dostupna za besplatno skidanje izravno sa stranice Morine kutije i platforme Smashwords, a u tijeku je natječaj za priče i stripove za 5. broj. U sklopu časopisa izlazi i podcast o pisanju i objavljivanju fantastike Mora FM, dostupnom za slušanje na platformama za slušanje podcasta poput Apple Podcasta, Google Podcasta, Spotifya i ostalih. Na našem YouTube kanalu @morinakutija možete pogledati naše video preporuke za knjige, dojmove i komentare na knjige te razna live događanja. Upiti se mogu slati na morinakutija@gmail.com, a časopis ima i Facebook i Instagram stranice, @morinakutija, na kojima se mogu pratiti aktualne novosti iz svijeta fantastike, znanstvene fantastike i horora.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here