MASKIRANI MAKSIMIR – FAŠNIK 2021.

0
945

 

Centar za kulturu i informacije Maksimir Vas poziva da nam se pridružite u virtualnom Maskiranom Maksimiru!

 

Kako je riječ “maska” prije bila povezana isključivo sa maškarama, odlučili smo se vratiti u to vrijeme i napraviti maskirani vremeplov.

Na web i facebook stranici Centra, u veljači ćemo vas uveseljavati fotografijama s Fašnika od prošlih godina, fotografijama šarenih kostima, kreativnih maski s naših likovnih radionica, sa zabavnih i razigranih nastupa pod maskama..

Vas pozivamo da i ove godine budete s nama, družite se online i sudjelujete u ovogodišnjem programu.

Prema uputama voditeljice Lore Elezović, izrađujte maske, budite kreativni i vrijedni.

Korak po korak…

Roditelje očekuju savjeti za ocrtavanje dječjih lica – facepainting, kako bi ih uveli u svijet njihove mašte i veselih životinjica, a za zajednički kreativni rad s djecom očekuju vas upute za izradu maski!

Kada završi vrijeme karnevala koje ste proveli pod šarenim maskama, ne ostavljajte ih da skupljaju prašinu…

Od 1. do 5. ožujka ih donesite u Centar za kulturu i informacije Maksimir, Švarcovu 18, radnim danom u vremenu od 8:00 do 15:00 sati i ukrasite naš radni prostor! Za svaku masku, očekuje vas mali slatki poklon na dar!

Maske ćemo fotografirati i uvrstiti ih u foto arhivu maskiranih radova na mrežnim stranicama Centra.

Roditelje pozivamo da donesu slike djece oslikanih facepaintingom prema uputama naše voditeljice kako bi i te fotografije postale dio našeg Maskiranog Maksimira!

U nastavku slijedi prva maska – kaktus i dio maskiranog vremeplova…

Pratite nas na našoj web stranici https://www.mojmaksimir.com/ i facebook stranici https://www.facebook.com/centarza.kulturumaksimir

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here