48. Smotra Likovne sekcije “Podravka 72” KUD-a Podravka i njezinih prijatelja

0
726
U Galeriji Stepinac Župe blaženog Alojzija Stepinca u Koprivnici 04.12.2021. je pod nazivom „Umjetnost, kreativnost, prijateljstva“ održana 48. Smotra Likovne sekcije “Podravka 72” KUD-a Podravka i njezinih prijatelja.
 
Podravkini umjetnici i prijatelji iz brojnih drugih udruga izložili su radove nastale za ovu prigodu, ali i one stvorene tijekom zajedničke kolonije KUD-a Podravka i KUD-a Ivan vitez Trnski Novigrad Podravski održane u rujnu u Novigradu Podravskom. Rezultat cjelogodišnjeg likovnog stvaralaštva tako je više od 60 radova koji će naredna dva mjeseca krasiti zidove galerije.
 
“Budući da surađujemo s našim prijateljima ova izložba i nosi naziv „Umjetnost, kreativnost, prijateljstva“. Željeli smo se skupiti i družiti, umjetnici su si dali slobodu i uživali dok su stvarali radove, svim našim slikarima je zajedničko to da osjećaju ljubav prema zavičaju i uspješno ju prenose na platno, bez obzira na tehnike i stil slikanja. Čestitam svim članovima koji su našli volju za slikanje i nastavili s radom, hvala i organizatorima na gostoprimstvu i dobroj suradnji” – kazala je Vesna Martinjak na otvorenju izložbe. Detalje o izložbi mogu se pogledati i pročitati na stranici KUD Podravka. Fotografije sa izložbe mogu se pogledati u galeriji na stranici KUD Podravka.
 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here