Volontiraj na LFF

0
1157
Foto: C. K.

Foto: CK

 

Iz organizacije Liburnijskog festivala pozivaju sve zainteresirane za volontiranje da se jave do 10.8.

“Kako dobro zaokružiti ovo suludo ljeto? Pa, druženjem s LFF ekipom. Volontiranje na LFF-u prilika je za nova prijateljstva, iskustva i dobru zabavu. Prijave za volonterke i volontere otvorene su do 10. kolovoza.

Ove godine Liburnia Film Festival postaje punoljetan. Iz čega se da zaključiti da već imamo podosta iskustva u organizaciji filmskog festivala koje ćemo rado podijeliti s našim volonterima.

Traže se osobe koje vole raditi s ljudima, zanima ih film, organizacija festivala, širenje vidika i druženje s filmskim ekipama. Volonteri nam se mogu pridružiti u nekom od naših timova tijekom cijelog festivala (od 23. do 28. kolovoza), ali i samo na dan-dva ovisno o tome kako im obaveze dozvoljavaju.

Naše vrijeme i mjesto su sljedeći: od nedjelje 23. do petka 28. kolovoza u Opatiji. Lokacije na kojima ćemo se družiti su mala Ljetna pozornica Opatija i Vila Antonio, a u slučaju kiše Centar Gervais.

U prijavnici, koju treba ispuniti najkasnije do ponedjeljka 10. kolovoza, možeš napisati što te zanima i koji poslovi bi te veselili.”

Izvor i kontakt

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here