Uvjeti i pravila korištenja

1. OPĆI UVJETI

  • Pristupom i korištenjem stranice centarkulture.com (u daljnjem tekstu CK) pristajete na uvjete koji su navedeni u ovom tekstu.
  • Stranica je namijenjena kulturnom sadržaju.
  • Načela stranice CK su ravnopravnost, jednakost, tolerancija. Pristupamo svima jednako bez obzira na spol, religiju i ostale razlike. Ukoliko ćemo smatrati da su narušena navedena načela CK zadržava prava cenzure i neće objaviti takav sadržaj.

2. ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Stranica CK stvorena je s ciljem da neafirmiranim umjetnicima omogući prezentaciju svojih radova i proizvoda. Kod pojedinih radova i članaka biti će navedene veze koje vode na kontakt ili stranice treće strane (ponuđača usluge). CK ne odgovara za sadržaj na internetskim stranicama treće strane. CK ne može jamčiti za istinitost informacija navedenih u tekstu niti za kvalitetu navedenih proizvoda ili usluga. CK nije posrednih prilikom kupnje/prodaje stoga posjetitelji stranice sami odgovaraju za eventualnu štetu nastalu prilikom kupnje proizvoda. CK ne provjerava autentičnost, kvalitetu i istinitost navedenih informacija u tekstu dostavljenih od strane autora teksta. Ukoliko se utvrdi netočnost podataka ili neetično ponašanje od strane autora teksta obvezujemo se da će svi sadržaji od autora biti uklonjeni sa stranice. CK je stranica koja pruža informacije i povezuje ljude i time ne odgovara za potencijalnu štetu između dviju strana (čitatelja i autora). CK nije odgovoran za moguću zlouporabu navedenog sadržaja, ali se obvezuje ukoliko se utvrdi zlouporaba stranice ukloniti sadržaj navedenog autora.

3. AUTORSKA PRAVA

CK ne vrši provjeru autentičnosti pristiglih radova. CK objavljuje sadržaje u najboljoj namjeri promicanja autora. Za materijale i sadržaj objavljen na stranicama CK odgovara autor članka. Ukoliko se ukaže na sumnju u autentičnost objavljenog sadržaja, CK se obvezuje ukloniti isti. Autorska prava na sadržaje objavljenih na stranicama CK su u vlasništvu navedenih autora i za njih odgovaraju. CK ne vrši provjeru podataka o autentičnosti pristiglih radova stoga ne odgovara za eventualno kršenje autorskih prava i istinitost o navedenim podacima.