UPISI U FILMSKU RADIONICU – ZAGREB

0
880
Foto: C. K.

UPISI radnim danom od 9.00 do 20.00
u Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1.

Cijena: 350 kuna

U cilju što efikasnijeg i profesionalnijeg rada broj polaznika ograničen je na 10.

POČETAK: 11.11.2019.
Radionica traje mjesec i pol (10 termina) a odvija se u redovitim večernjim terminima:
ponedjeljkom i srijedom od 20.30 do 22.00.

VODITELJ
Vedran Mihletić profesor je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Inicijator je i utemeljitelj Odsjeka produkcije i dodiplomskog studija Produkcije pri Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

PROGRAM
Filmska i video radionica namijenjena svim uzrastima. Program je posebno koristan srednjoškolskoj populaciji i studentima, te je odlična priprema za sve koji žele upisati Akademiju dramskih umjetnosti ili se baviti filmom i videom. Svrha programa jest kroz teoretska predavanja i praktičan rad potaknuti sadašnje i buduće vlasnike video opreme na kreativan i zanatski relevantan pristup oblikovanju ambicioznijih audiovizualnih projekata. Ovladavši temeljnim znanjima video i filmskog rukopisa svaki će pojedini autor amater biti inspiriran za kreativni pristup stvaranju filmova.

Nakon 10 termina teoretskih predavanja i radionica polaznici po pripremljenim scenarijima, uz mentorski nadzor voditelja, snimaju vlastiti film te ga montiraju u profesionalnom montažnom studiju. Na završnoj projekciji predstavljaju svoj rad javnosti. Radionica i predavanja se odvijaju u video učionici Centra, gdje polaznici na raspolaganju imaju svu potrebnu opremu. Dio predavanja će se realizirati na ADU.

Detalji i prijava: https://www.cekate.hr/?p=8966

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here