SKUPNA IZLOŽBA LIKOVNIH AMATERA “ŠPANCIRAMO ZAGREBOM”

0
397

Pozivamo Vas od 25.08.2021. na razgledavanje skupne izložbe likovnih amatera grada Zagreba “Španciramo Zagrebom” u Centaru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5.)

 

Ove godine domaćin izložbe je Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, što je nastavak suradnje Centra za kulturu i informacije Maksimir kao nositelja Programa likovnog amaterizma i drugih kulturnih institucija grada Zagreba.

Na izložbi svoje radove izlažu likovni amateri grada Zagreba koji su članovi likovnih amaterskih Udruga s područja grada Zagreba. To su „HLD“, „AmaArtem“, „Amaciz“, „LUA Angelico“ i „UŽS Plavo svjetlo“.

Program likovnog amaterizma grada Zagreba prati i pomaže u radu likovnih amatera. Kroz kalendarsku godinu organiziraju se skupne izložbe, u partnerstvu s drugim centrima za kulturu grada Zagreba naziva „Španciramo Zagrebom“, gdje se građanima grada Zagreba injihovim gostima prezentira što likovni amateri rade, koje likovne tehnike i likovni izričaj koriste.

Radove izložene na izložbi izabrao je stručni žiri.

Izložbu možete razgledati od 25.08. do 13.09. 2021. godine u random vremenu u galerijskom prostoru “Idealan grad” Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Službenog otvorenja izložbe, zbog pandemije virusa Covid 19, neće biti.

Pokrovitelj skupne izložbe je grad Zagreb.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here