SKUPNA IZLOŽBA “DIJASPORI S LJUBAVLJU”

0
574

Centar za kulturu i informacije Maksimir i Hrvatska matica iseljenika Vas poziva da razgledate od 14.07.2021. virtualnu skupnu izložbu „Dijaspori s ljubavlju“

Skupna izložba likovnih amatera grada Zagreba „Dijaspori s ljubavlju“ u suradnji Centra za kulturu i informacije Maksimir i Hrvatske matice iseljenika, ovog puta biti će virtualna zbog posljedica potresa i fizičkog oštećenja zgrade HMI.

Na izložbi svoje radove izlažu likovni amateri grada Zagreba koji su članovi likovnih amaterskih Udruga s područja grada Zagreba.

To su „HLD“, „Ama Artem“, „Amaciz“, „LUA Angelico“ i „Plavo svjetlo“.

Program likovnog amaterizma grada Zagreba prati i pomaže u radu likovnih amatera.

Kroz kalendarsku godinu, u partnerstvu s drugim centrima za kulturu grada Zagreba i drugim javnim institucijama organizira skupne izložbe, gdje se građanima grada Zagreba i njihovim gostima prezentira što likovni amateri rade, koje likovne tehnike i likovni izričaj koriste.

Radove izložene na  izložbi izabrao je stručni žiri.

I ove godine skupna izložba je postavljena kao dobrodošlica svim našim državljanima iz dijaspore i njihovih gostiju. Na taj način se želi uljepšati njihov boravak u Domovini, a isto tako izložba obogaćuje kulturno ljeto u gradu Zagrebu.

Izložbu možete pogledati od 14.07.2021. do 03.09.na stranicama Centra za kulturu i informacije Maksimir  www.mojmaksimir.com  i https://www.facebook.com/centarza.kulturumaksimir  i na stranicama Hrvatske matice iseljenika www.matis.hr  i  https://www.facebook.com/HRVATSKA-MATICA-ISELJENIKA-231777773503011/

 

Pokrovitelj skupne izložbe je grad Zagreb.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here