SASVIM OBIČNE KARMINE Humoristična jednočinka

0
338
CeKaTe dramski studio SamaDrama
 
SASVIM OBIČNE KARMINE
Humoristična jednočinka
 
U nedjelju, 12. lipnja 2022. u 19 sati u Društvenom domu Prečko (Prečko 2a) bit će izvedena humoristična jednočinka “Sasvim obične karmine” CeKaTe dramskog studija SamaDrama. Tekst i režiju potpisuje kazališna redateljica Ivana Peroš, a glume Barbara Tartaglia RocaIvana Turjak-ČebohinVanja MedićMiroslav AkmačićMartina LukićJasminka FuchsMarijana Zovko KončićMatej Marić i Nensi Markusović
 
Ulaz na predstavu je besplatan!
 
O predstavi:
Obitelj na okupu, prijatelji i poznanici pristižu. Organizacija je na vrhuncu jer situacija nalaže empatiju, ujedinjenost i nesebičnost. Ako ništa od toga, a onda barem dostojanstveno ponašanje. Da, tako bi bilo u nekom idealnom utopijskom predlošku gdje sve pršti od altruizma.
E pa, u ovoj predstavi to okupljanje nije nimalo idilično. Skup će unijeti promjene, uzburkati ustaljene odnose, a neki će jednostavno nastaviti po starom. I sve pršti…od egoizma.
 
Više o SamaDrama:
Uz stručno vodstvo, kroz niz interesantnih i inventivnih dramskih vježbi, polaznici su osvještavali svoje neistražene dijelove osobnosti, otkrivali su potisnute i nepoznate mogućnosti vlastitog tijela, glasa, grimase i nadasve, mašte. Znatiželja, kao jedan od glavnih pokretača, na radionici je bila potpuno oslobođena, a ostale vještine djelotvornog odlučivanja, komunikacije, suodnosa pojedinca i kolektiva, svladavanja strahova, treme i sl. su se usvajale i učile kroz pripreme prilagođene pojedinom polazniku.
 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here