ReArt festival 2020 ”Put u Lilliput” – Otvoren natječaj za izložbu minijatura

0
786
Foto: Bodobe - Pixabay

Foto: Pixabay

Izložbeni dio programa, svake godine čini neizostavan dio ReArt festivala te je pri svakom svome izdanju određen pojedinom tematikom i načinom umjetničkog izražaja, a ovogodišnje izložbe minijatura  divovski će obogatiti svijet malih Lilliputanaca! 

Tematskim pristupom radovima kroz ReArtovu platformu svake godine propituju se novi motivi otvarajući tako neiscrpan izvor inovativnih ideja za umjetničko stvaralaštvo.

Izložbom minijatura na temu  ”Put u Lilliput” nastavlja se umjetnička izložbena praksa ReArt festivala no ovoga puta u nešto drukčijem izričaju. Naime, sukladno trenutnim okolnostima, izložba će se odvijati na nekoliko skrivenih lokacija unutar grada Osijeka. Na vama je da svojim posebnim minijaturama oživite velike površine koje skriva naš grad!

Kako sudjelovati?

Potrebno je na gore navedenu temu naslikati, nacrtati, kolažirati ili iskoristiti tehniku koja je vama najdraža i rad prilagoditi dimenzijama minijatura (15×15 cm)!

Rad je moguće poslati na dva načina:

1)      Poslati ga u originalnom obliku na adresu Žrtava domovinskoga rata 74a, 31326 Darda (na ime Slađana Zubić).

2)       Po izradi fotografirati rad i poslati kvalitetnu fotografiju elektroničkim putem na e-adresu reartizlozbe@gmail.com !

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi umjetnici autori i/ili autorske grupe u zemlji i inozemstvu, ali i svi kreativci koji svoje slobodno vrijeme ispunjavaju u kreativnom stvaranju.            

Prijavom rada autori pristaju na uvjete ovoga poziva, kao i na javno izlaganje i publiciranje  istog.

Rok za prijavu na  ReArt festival ”Put u Lilliput” je do 10. lipnja 2020.

Izvor i detalj natječaja: https://reartfestival.blogspot.com/2020/05/reart-festival-2020-put-u-lilliput.html

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here