Poziv za suradnju na projektu “Vege Mucko Bucko”

0
1465

Foto: You Tube

Udruga za kulturu „Ča?“ poziva sve zainteresirane da se priključe novom projektu, kao nastavak projekta „Veganski kantunić“, pod nazivom „Vege Mucko Bucko“.

Naime, radi se o književno-likovnom projektu, o novoj anegdoti Mucka Bucka, lika iz već postojećih bajki na čakavštini (Mucko Bucko na ravne (2012.), Zbirka radova Mucko Bucko (2013.), Eko Mucko Bucko (2014.)).

A sada će se Mucko Bucko naći u ulozi kuhara u pripremi veganskog jela, motivirajući pritom čitatelje na zdravu prehranu te bavljenje sportom ili rekreacijom.

Cilj projekta je promicanje čakavštine te zdrave prehrane, sporta i zdravog načina života.

U kreiranju slikovnice sudjelovat će djeca vrtićke dobi, koja će na likovnoj radionici u dječjem vrtiću, izraditi ilustracije.

Tisak slikovnice, za 500 primjeraka iznosi 5.500,00 kn.

Ukoliko se želite uključiti u ovaj projekt, molimo Vas za novčano sponzorstvo namijenjeno tisku slikovnice, u okviru Vaših mogućnosti. Vaš logotip ćemo zauzvrat istaknuti u slikovnici, na web stranici Udruge (http://udrugazakulturuca.hr/), te u svim promotivnim aktivnostima koje se budu vršile uz rad Udruge.

Inače, Udruga za kulturu „Ča?“ surađuje s brojnim vrtićima, školama i knjižnicama, na čijim će se policama i naći ova slikovnica.

Ukoliko želite podržati projekt „Vege Mucko Bucko“, račun je: IBAN: HR1423600001102260006 

(Udruga za kulturu Ča?, 51216 Viškovo, OIB:  84346450835).

Svakako ćemo Vam poslati primjerak slikovnice nakon što izađe iz tiska.

Snimku bajke „Mucko Bucko na ravne“ možete čuti ovdje:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here