Natječaj za sudjelovanje, izlaganje i/ili prodaju radova na ReArt festivalu

0
851
Foto: C. K.

Foto: CK

Rok za prijavu: od 30. listopada do 30. studenog 2019. 

Rezultati natječaja: okvirno do 3. prosinca 2019.

ReArt božićni festival održat će se 20. i 21. prosinca 2019. u Osijeku. Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade. Tražimo originalnost, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvalitetu samog rada koji stvara određeni identitet ili brand. Bitno je predstaviti se kvalitetnim fotografijama kao i opisom samih radova/brenda koji se prilaže. 

Cilj ReArt festivala je predstaviti publici male kreativne industrije grada Osijeka kao i šire, osvijestiti “uradi sam” kulturu, poticati umjetnike i kreativce, publici poručiti “Misli globalno-kupuj lokalno” te stvoriti ugodan ambijent vezan uz božićnu tematiku.

Opis proizvoda podrazumijeva: slike, crteži, ilustracije, grafike, fotografije itd. Dizajn (produkt, modni), re-dizajn, suveniri ili od predmeta opće uporabe igračke i biljna kozmetika. Na natječaj se mogu prijaviti slikovnice i stripovi tiskani u maloj nakladi.

Potrebno je ispuniti „Prijavnicu za ReArt Božić 2019.“ i uz prijavnicu koju se šalje na e-mail, treba priložiti i minimalno 4 fotografije s primjerima proizvoda koji se planiraju izlagati. Fotografije predstavljaju Vas i Vaš proizvod stoga savjetujemo da ih šaljete u što kvalitetnijem formatu.

Molimo Vas da sve prijave pošaljete na e-mail: reart.sajam@gmail.com sa naznakom „ReArt Božić 2019.“ najkasnije do 30. studenog 2019. Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Izvor i prijavnica: https://reartfestival.blogspot.com/2019/10/natjecaj-za-sudjelovanje-izlaganje-iili.html

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here