NATJEČAJ ZA DJEČJE LITERARNE RADOVE

0
674
 
NATJEČAJ ZA DJEČJE LITERARNE RADOVE
„KNJIGA NIJE HRANA, ALI JE POSLASTICA“
prozni tekst i pjesma
 
Centar za kulturu Trešnjevka po četvrti put raspisuje natječaj za dječje književne radove “Knjiga nije hrana, ali je poslastica”, a natječaj traje od 1.5. do 1.10.2021. Nakon tri godine, to jest, nakon iskustva iz tri Natječaja, pokazalo se da među djecom i mladima ima mnogo kreativnih koji se vrlo lijepo snalaze s riječima i koji su svojim radovima pokazali da su već na dobrom putu prema umjetnosti. Među pobjedničkim i pohvaljenim radovima bilo je prekrasnih uradaka koji svakako zaslužuju ne samo nagradu, već i objavu kroz bilo koji medij, kako bi ih čitalo što više ljudi. 

Natječaj traje pet mjeseci i namijenjen je djeci od osam do šesnaest godina. Radovi se svrstavaju u tri dobne kategorije, a najbolji imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Proteklih godina smo dobili radove iz inozemstva, kao i nekoliko radova na drugim jezicima, djece kojima hrvatski nije materinji jezik.

Svečanost proglašenja pobjednika i uručenje nagrada održat će se u dvorani Centra i okuplja velik broj djece, roditelja i nastavnika što cijelom natječaju daje svečani karakter.

Stručno povjerenstvo u sastavu:
Enes Kišević, pjesnik i glumac,
Ksenija Kušec, književnica,
Sonja Zubović, književnica
izabrat će najbolje radove i na svečanosti proglasiti pobjednike kao i pohvaljene autore. 

Nagrade su vrijedne ali i poticajne za daljnje čitanje i bavljenje književnošću – tablet čitači i knjige.

 

Prijaviti se možete na e-mail knjiganijehrana@gmail.com
Pravila natječaja možete pročitati OVDJE.
 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here