Lutkarski festival u Karlovcu – Počele su prijave za 2. InPuT Fest Karlovac

0
240
Foto: Gaby Stein - Pixabay

Karlovac, 25. siječnja 2023. – Počele su prijave za 2. InPuT Fest Karlovac

Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji s gradom Karlovcem, Karlovačkom županijom i Ministarstvom kulture i medija organizira od 23. do 28. svibnja 2023. godine 2. International Puppet Theatre Festival Karlovac pod imenom – InPuT Festival Karlovac te s veseljem objavljujemo poziv za sudjelovanje.

Festival se prvi put organizirao 2022. godine te se predstavio kao ključni događaj koji je okupio tisuće posjetitelja. Vizija festivala temelji se na jačanju dostupnosti kazališnog programa različitim socijalnim i dobnim skupinama. Kroz bogat program promovira i podupire stvaralaštvo autora koji se svojim djelovanjem otvaraju prema novim kazališnim stilovima.

Festival predstavlja spoj kulture i edukacije te nudi razne lutkarske izvedbe i događaje na nekoliko lokacija u gradu Karlovcu. Aktivnosti i događanja koja se održavaju za vrijeme trajanja festivala stvaraju novu publiku koja će ubuduće biti vjeran posjetitelj InPuT Fest-a, ali i Gradskog kazališta Zorin dom.

Festival bi osim lutkarskih predstava nudio i razne izložbe, seminare, okrugle stolove i radionice koje će služiti za edukaciju svih sudionika festivala raznog uzrasta te bi se na taj način dodatno doprinijelo ideji da cijeli grad postane kazališna pozornica za vrijeme trajanja festivala.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem mail – a na adresu input.fest.karlovac@gmail.com, a sve informacije o prijavi se mogu pronaći na linku:

http://www.zorin-dom.hr/o_nama/novosti?item=1050

Rok prijave je do 15. veljače 2023. godine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here