LIKOVNA ŠKOLA CRTANJA

0
799

Pozivamo sve zainteresirane učenika viših razreda osnovne škole,  srednjoškolce i studente da nam se pridruže u likovnoj školi crtanja.

Od 4. listopada u Centru za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18), ponedjeljkom od 20:15 do 21:30 sati.

U sklopu programa svakom polazniku pristupa se individualno, vodeći računa o njihovu senzibilitetu. Kroz radionice polaznici se upoznaju s osnovnim crtačkim tehnikama, a kroz zadane teme i motive usvajaju različite stilove, mogućnosti i načine pristupa crtežu.

Neke od tema koje se obrađuju: portret, akt,  mrtva priroda, herbarij, animalizam, vedute, pejsaži i slobodne teme.  Reprodukcije radova starih majstora i afirmiranih umjetnika polaznike upoznaju i s umjetnicima, njihovim radom i životom, a kroz to ih još više motivira na rad.

Tijekom godine kroz likovni proces polaznici će individualno usvojiti  crtački prijelaz od skice do detalja  te prikupiti vlastitu zbirku crteža, crtačku mapu radova.

U sklopu programa polaznike se također priprema i za razne crtačke internacionalne natječaje kako bi ih se što više motiviralo na rada i potaknula želja za daljnjim radom i istraživanjem.

Kontakt: Lora Elezović, e mail: lora.elezovic@gmail.com, 099 783 4840

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here