Kulturni centar Travno: U petak se smijemo zajedno!

0
725

U mnoštvu ozbiljnih tema i problema, mi smo odlučili našoj publici donijeti opuštanje i smijeh! Pridružite nam se u petak u zgodama i nezgodama ljubavnog trokuta koje nam na scenu donosi vrhunski glumački trojac. Ukoliko još niste sigurni u svoj dolazak, osim naše najave pročitajte i neke od kritika.

petak, 19. 11. u 19.30 sati
Kazalište Lectirum
Kazališna predstava
DEKORATER
Maša se vraća u svoj stan te shvati da nije obojan, kao što je bilo dogovoreno. Soboslikar tek počinje s radom. U stan iznenada ulazi supruga muškarca s kojim Maša ima ljubavnu vezu u nakani da sve ispriča Mašinom suprugu koji je na poslovnom putovanju… 

Urnebesna komedija Kazališta Lectirum koju će vam ispričati Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić. Ujedinjene snage Gavelle, Kerempuha i HNK-a odgovaraju zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući. Hoće li netko prepoznati sebe, susjeda, susjedu ili znanca, saznat će ako dođe pogledati ovu sjajnu komediju!

Ulaznica: 60,00 kn. 
Ulaz s Covid potvrdom.
ŽELIM ZNATI VIŠE
ŽELIM KUPITI ULAZNICU

ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE…

Kazališna grupa Lectirum osnovana je 2003. godine s ciljem promicanja dramskih  tekstova lektirne vrijednosti. Pod tim pojmom podrazumijevamo  klasične tekstove svevremene vrijednosti i one suvremene koji bi to mogli postati. U svom scenskom nastupu držimo visoke kriterije profesionalnosti: od odabira dramskoga teksta, preko glumačkog ansambla do svakog pojedinog suradnika. Maksima našega djelovanja je: totus mundus agit histrionem!

IZ KRITIKA:

Predstava Dekorater

Autor: Gordana Malašić Lazić, 07.11.2019.

Goran Grgić kaže da uživa igrati u predstavi Dekorater jer je slojevita, ima puno obrata i zabavna je

Dekorater je glumački tekst. Osim što je Donald Churchill priznati svjetski dramatičar, on je i glumac. U priči se događaju veliki i iznenađujući obrati i to, naravno, veseli igrati. Uloga baš ponese, a ima i dovoljno mjesta za improvizaciju. Možeš na svoj neki način igrati ulogu, razigrati je – rekao je Goran Grgić za portal Scena.hr. Ovog utorka u kazalištu Vidra premijerno je izvedena nova komedija Kazališta Lectirum. Goran Grgić, Ksenija Pajić i Ines Bojanić oduševili su publiku u predstavi Dekorater. A za odličnu režiju zaslužna je Nina Kleflin. Prema reakcijama publike može se reći da je Dekorater jedna od ovogodišnjih najboljih kazališnih komedija. A jedan od razloga je i što je sjajan tekst Donalda Churchilla uspješno prilagođen našim prostorima.

Iako je tekst zabavan, on nije nimalo jednostavan, slojevit je i vrlo pametno sročen – dodao je Grgić, koji u predstavi upada u ljubavni trokut. Neodoljiva komedija Dekorater donosi niz obrata i duhovitih erotskih aluzija. Maša (Ksenija Pajić) se vraća u svoj stan te shvati da nije pobojan, kao što je bilo dogovoreno. Soboslikar – Dekorater (Goran Grgić) tek počinje s radom. U stan iznenada ulazi supruga (Ines Bojanić) muškarca s kojim Maša ima ljubavnu vezu u nakani da sve ispriča Mašinom suprugu koji je na poslovnom putovanju…

A kako je bilo na premijeri, pogledajte na linku.

Neodoljiva komedija Dekorater donosi niz obrata i duhovitih erotskih aluzija

www.scena.hr

Jučer je u kazalištu Vidra premijerno izvedena nova urnebesna komedija Kazališta Lectirum, a publika je glumce nagradila dugotrajnim ovacijama i pljeskom. Ujedinjene snage Gavelle, Kerempuha i HNK-a – Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić odgovaraju zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući. Hoće li netko prepoznati sebe, susjeda, susjedu ili znanca, saznat će ako dođe pogledati ovu sjajnu komediju!

Neodoljiva komedija Dekorater donosi niz obrata i duhovitih erotskih aluzija. Maša (Ksenija Pajić) se vraća u svoj stan te shvati da nije pobojan, kao što je bilo dogovoreno. Soboslikar – Dekorater (Goran Grgić) tek počinje s radom. U stan iznenada ulazi supruga (Ines Bojanić) muškarca s kojim Maša ima ljubavnu vezu u nakani da sve ispriča Mašinom suprugu koji je na poslovnom putovanju…

Autor:Donald Churchill

Redatelj:Nina Kleflin

Glume: Ksenija Pajić, Ines Bojanić, Goran Grgić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here