KULTURA BLA BLA BLA

0
915

Centar za kulturu i informacije Maksimir Vas poziva u subotu, 18. rujna od 10:00 sati na manifestaciju Kultura Bla Bla Bla, u parku iza Centra (Švarcova 18)!

Planiramo ukazati na po život važnu potrebu za kretanjem, s posebnim naglaskom na građane s posebnim potrebama i djecu s poteškoćama u razvoju.

Po prvi put obilježavamo europski tjedan mobilnosti čija je ovogodišnja tema „Sigurno i zdravo uz održivu mobilnost“, uz glavni slogan „Krećimo se održivo! Ostanimo zdravi!“

U suradnji s Pagotent d.o.o., u parku iza Centra će vas čekati PagoLand igraonica, odnosno napuhanci koji se ističu interaktivnim segmentima, a prilagođeni su djeci s poteškoćama u razvoju. Uz njih, provodit ćemo programe posebno osmišljene za osobe s Cerebro bolestima i Downovim sindromom.

Uz cjelodnevnu zajedničku igru cijele obitelji u PagoLand Parku, čime naglašavamo važnost kretanja, svojim cirkuskim vještinama će nas zabavljati iz Udruge Trycicle Trauma, a veselje će djeci donijeti i Crveni nosovi. Cijeli događaj će glazbom upotpuniti Simfonijski orkestar mladih SO DO – EL SISTEMA.

Na radionici “Zlatna nit” roditelji i djeca moći će naučiti kako kod kuće izraditi lutke za djecu od materijala koji nije za njih opasan, a opet poštujući drevnu tehnologiju i drevne običaje.

Vidimo se u subotu, 18.9. u parku iza Centra za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18) od 10:00 sati!

Programi su besplatni, a korištenje PagoLand igraonice naplaćivat će se po promotivnoj cijeni.

NAPOMENA: Zbog tekhničkih poteškoća manifestacija Kultura Bla Bla Bla je otkazana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here