KCT: MJESEČNI PROGRAM – STUDENI 2022.

0
332
Foto: Pixabay

KULTURNI CENTAR TRAVNO: MJESEČNI PROGRAM – STUDENI 2022.

Draga publiko, predstava LJUBAV, GUBITCI I MODA koja igra sutra, u subotu 29. 10. u 20 sati je gotovo rasprodana! Ako ste se dvoumili o kupnji ulaznice, sada je trenutak za odluku. Ukoliko ne možete na predstavu, ne brinite, ulaznice za predstavu ROMANCA O TRI LJUBAVI koja će igrati u subotu 12.11. u 20 sati su već u prodaji!
O ovoj predstavi, i brojnim drugim programima pročitajte u nastavku.

 

Radionica iz ciklusa TijeloRIJEČI – više termina
MAMUTICA: DIVAN ŽIVOT
Organizacija Maximum u suradnji s Knjižnicama grada Zagreba i Kulturnim centrom Travno

Kao i uvijek kombinirat ćemo rad s tijelom i tekstom. Voditeljice su Josipa Bubaš i Neva Lukić. Radionica je besplatna i namijenjena različitim uzrastima. Nije potrebno prethodno iskustvo.

ŽELIM ZNATI VIŠE

 

Plesna predstava LEVANT
srijeda 2. 11. i četvratak 3. 11. 2022. u 20 sati
Produkcija: de facto, 21:21
Predstava Levant posljednji je dio trilogije Petre Hrašćanec i Saše Božića.  Prethodile su joj predstave Kompas i Horizont, sve nastale u suradnji s različitim međunarodnim i hrvatskim umjetnicima iz svijeta plesa, kazališta, glazbe i vizualnih umjetnosti.
Ulaz slobodan, rezervacije obavezne na broj 01/66-01-626 ili na mail vedrana@kuctravno.hr.

ŽELIM ZNATI VIŠE

 

od 3. 11. do 24. 11. četvrtkom od 19 do 21 sat
BESPLATNI TEČAJ CRTANJA I SLIKANJA
Voditeljica: Vesna Šantak

Na tečaju crtanja i slikanja polaznici će se upoznati s osnovama likovnog izričaja: kompozicijom, proporcijom, simetrijom, odnosima boja i dr.

Radionice su besplatne, prijave i informacije do 1.11. radnim danom od 9.00 do 15.00 sati na tel. 01/66 01 626. Radionice su popunjene, upisi su mogući samo na listu čekanja.

 

petak 4. i subota 5. 11 od 9 do 15 sati
RADIONICA BARANJSKOG VEZA
Organizator: Centar za tradicijsku kulturnu baštinu
Kako bismo vam pružili priliku da se upoznate s ovim šokačkom fenomenom organiziramo besplatnu dvodnevnu radionicu koju će voditi nositeljice umijeća izrade baranjskog šokačkog veza, Eva Kostolić, Jela Nikolić Bokšić i Eva Balatinac.
ŽELIM ZNATI VIŠE

 

nedjelja, 6. 11. i 27. 11 u 11 i 19 sati
44. SMOTRA FOLKLORNIH AMATERA GRADA ZAGREBA – skupni koncert za dječje folklorne skupine
Organizator: Zajednica folklornog amaterizma grada Zagreba
Cijena ulaznice: 30,00 kn, kupnja kod organizatora
Kontakt: zafaz@zafaz.hr
ŽELIM ZNATI VIŠE

 

utorak, 8. 11. u 19 sati
Izložba
19. SMOTRA LIKOVNOG STVARALAŠTVA AMATERA GRADA ZAGREBA

Građani svojim djelovanjem kroz likovne sadržaje upotpunjuju kulturnu ponudu grada. Na izložbi će se predstaviti UŽS Plavo svijetlo, HLD AMACIZ, Ama Artem, Likovni krug, LUA Angelico.

Izložbu možete razgledati radnim danom od 10 do 19 sati do 8. 12.

 

subota, 12. 11. u 9 sati
SEMINAR O ODRŽAVANJU I ČUVANJU NARODNIH NOŠNJI
Polaznici će se educirati o načinu i uvjetima čuvanja narodnih nošnji, a na praktičnom dijelu seminara okušat će se u prikazanim tehnikama i izvježbati ih pod nadzorom demonstratora s terena kako bi ih što bolje mogli primijeniti na vlastitim zbirkama.

ŽELIM ZNATI VIŠE

 

subota, 12. 11. u 20 sati
Predstava za odrasle
ROMANCA O TRI LJUBAVI
Izvodi: Max teatar

Riječ je o jednoj od najljepših i najpoetičnijih hrvatskih komada iz pera Antuna Šoljana, koji uvijek iznova oduševljava kazališnu publiku. Predstava  puna humora, ljubavi i strasti u izvedbi sjajne glumačke podjele, pružit će Vam vrhunski kazališni užitak i odgovor na pitanje „Pasti i ne pasti to je pitanje“.

ŽELIM ZNATI VIŠE
ŽELIM KUPITI ULAZNICU

 
nedjelja, 13. 11. u 11 sati
Predstava za djecu
Zlatni Pjetlić i čarobni Graškić
Izvodi: UO “Kazališna družina iza zavjese”
 
Predstava prati suživot Bake i Djeda obilježen siromaštvom i oskudicom u kojem je njihova najveća želja ugostiti unuke. U kolopletu sretnih i nesretnih okolnosti, u borbi dobra i zla, prožeto čarobnim momentima Baka i Djed na kraju ipak uspijevaju ispuniti svoju želju i sretni i u izobilju dočekati unuke.

ŽELIM ZNATI VIŠE
ŽELIM KUPITI ULAZNICU

 
 

subota, 19. 11. u 20 sati
ORIENTAL FUSION STARS FESTIVAL

Oriental Fusion Stars  Festival međunarodni je festival orijentalnih fuzija, u organizaciji udruge Shireen. Ovaj događaj okuplja veliki broj umjetnika iz zemlje i inozemstva.

ŽELIM ZNATI VIŠE

 
 
utorak, 22. 11.
U suradnji s turskim institutom Yunus Emre Centar za tradicijsku kulturnu baštinu otvorit će u istoimenom institutu 22.11. izložbu koja će se baviti osmanskim kulturnim utjecajem na narodne nošnje. Nošnje koje će se izložiti bit će iz zbirke Centra. Za više informacija pratite stranice Centra za tradicijsku kulturnu baštinu (bivša Posudionica i radionica narodnih nošnji), te stranice Instituta Yunus Emre.
 
 

četvrtak, 24. 11. u 20 sati
Umjetnička organizacija Kazališna družina Cirk pozor
Kazališna predstava
JOZEFINA
Predstava Jozefina je autorski projekt glumica Adriane Josipović i Nikoline Majdak, bazira se na životu i djelu dvije istaknute žene s početka 20. stoljeća: prije svega istarske učiteljice, spisateljice i revolucionarke Giuseppine Martinuzzi i američke pjevačice Josephine Baker.

ŽELIM ZNATI VIŠE

 
 
2022. godina
NAGRADNA IGRA – ODGOVORI I OSVOJI
Prilikom dolaska na programe KUC Travno, na ulazu za publiku, čeka Vas kratki anketni listić kojeg možete ispuniti, ubaciti u kutiju i sljedećeg mjeseca osvojiti ulaznice za neki od programa u organizaciji KUC-a Travno. Opširnije o nagradnoj igri pročitajte na www.kuctravno.hr ili na licu mjesta. Sretno svima!
 
 
 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here