Fotografski natječaj COVID 19

0
274
Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Nadograđeni i prošireni natječaj KORONAVIRUS 2020. smo preimenovali u COVID 19  i sada ima tri kategorije: KORONAVIRUS 2020., OSTANIDOMA I UMJETNIČKI KONCEPT.

Sveprisutni korona virus ili Covid 19 na  planetarnoj razini utjecao je na režim života i ponašanja svih ljudi. Cijela stručna javnost, sve institucije i svi osviješteni pojedinci bore se protiv „nevidljivoga, sićušnoga, ali moćnoga  neprijatelja“ kako bismo što bezbolnije ili sa što manje štete proživjeli ovu globalnu virusnu invaziju, kako bismo  prebrodili ova  trenutna vremena.   Stoga je jako važno odgovorno ponašanje svih,  neovisno o ulozi i položaju u društvu. Svjedočimo kako se u trenutku baš sve mijenja: i  socijalne, i  sigurnosne, i egzistencijalne navike. Mijenjamo dnevni ritam i svi reagiramo u smjeru smanjivanja poteškoća

Sva važna događanja kroz povijest  (i pojedinca i društva)   prati fotografija svojim dokumentarnim statusom od samoga njenoga otkrića. S obzirom na razvoj pandemijskoga stanja i zbog trajanja ove krizne situacije,  Fotoklub Rijeka svoj raspisani natječaj od 17. ožujka sada nadograđuje  i produžava mu  rok.  Prijaviti se može do 17. svibnja 2020.

Izvor i detalji natječaja: http://fotoklubrijeka.hr/koronavirus-2020/

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here