DJEČJI ONLINE ZBOR CKIM-a

0
751

Foto: Pixabay

Sva djeca koja žele i vole pjevati slobodno neka se prijave u naš online zbor!

Dječji zbor CKIM-a, ne gledajući na nastalu tešku situaciju u kojoj smo se svi našli i dalje održava redovite online probe dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 20:00 sati.

Osim što pjevamo, mi se i družimo na način da raspravljamo o školi, lijepim uspomenama sa “pravih” proba i koncertima koje smo imali.

Djeca svakodnevno komuniciraju međusobno i sa svojom dirigenticom Galinom Veličko na grupi na Whattsapp-u, gdje razmjenjujemo glazbu, crteže, posjete svjetskim online muzejima i dr.

Mi, dječji zbor CKIM-a pozivamo svu djecu koji imaju želju i volju da nam se pridruže u našem ONLINE ZBORU! Koliko god ova situacija nije uobičajena za probe zbora, ajmo vidjeti i pozitivnu stranu nastalog…. djeca koji su daleko od Zagreba iz drugih dijelova Hrvatske i svijeta mogu se okupiti zajedno na jednom mjestu, družiti se, pjevati i dijeliti informacije o glazbi.

Sva djeca koja žele i vole pjevati slobodno neka se prijave u naš ONLINE ZBOR na mail galinavelicko555@gmail.com ili na broj 091 600 1355.

Osim toga, pokrenuli smo i glazbene online radionice koje uključuju sate pjevanja, glazbenu edukaciju i druge zanimljivosti iz glazbe.

 

Veselimo vam se!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here