9. Otvoreni filmski festival Travno

0
240
Foto: Bodobe - Pixabay

9. Otvoreni filmski festival Travno
12.7., 19.7., 26.8., 26.7., 2.9., od 20 do 21 sat
Južna strana Kulturnog centra Travno.

Još jedno ljeto provodimo uz filmove na otvorenom!
Krenut ćemo s našim miljenicima, Školom animiranog filma Čakovec, i s njihovih 18 najnovijih „crtića“ stvorenih tijekom  prošle godine, unatoč Koroni i inim problemima.
Ovo ljeto predstavit ćemo i ovogodišnje pobjednike internacionalnog festivala animiranog filma djece i mladih – VAFI RAFI festivala, koji se koncem svibnja i početkom lipnja održao u Rijeci i Varaždinu.
Uz nezaobilaznog Baltazara nezaobilazno je predstavljanje i najnovijih radova Foto kino video kluba Zaprešić, s radovima koji su već predstavljenim na mnogim međunarodnim festivalima, od Brazila, Španjolske, Italije …….., pa čak i Hrvatske.

Svakako želimo istaknuti kako ćemo 2 rujna kao uvod u projekciju prirediti i radionicu animiranog filma u suradnji s ŠAF-om Čakovec. Pod naslovom “Na kraju ljeta” animirat ćemo zgode s istom tematikom. Mada je prvenstveno namijenjena školskoj djeci, prijavit će se moći svi do 104 godine starosti (prijave na vedrana@kuctravno.hr do 30.8., uz ime, dob i kontakt telefon). Potom ćemo zajedno na velikom platnu pogledati rezultate radionice na otvorenom.

Vidimo se na OFF-u!
Krećemo 12. srpnja u 20 sati.
Škola animiranog filma Čakovec.
Južna strana Kulturnog centra Travno.
Projekcije će se održati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama.

Program za 12. srpnja

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here